Misiunea Visual Optic.

Am infiintat Visual Optic din dorinta de a practica medicina la nivelul standardelor occidentale. Am ales sa ramanem in tara, atunci cand in strainatate puteam reusi cariere de succes in chirurgia oftalmologica. Am pornit de la zero si am reusit sa cream in Romania o clinica de chirugie oftalmologica la nivel european, cum este astazi Visual Optic. Respectul pentru pacient si pentru etica actului medical sta la baza muncii noastre.

Premisele prestigiului nostru:

  • Aparatura medicala si tehnologii de ultima ora, care ne permit o foarte buna acuratete a diagnosticului si o mare precizie a interventiilor chirurgicale, in acelasi timp crescand si confortul pacientului
  • Calitatea serviciului medical, care ne defineste fiecare actiune.

Ne mandrim ca Visual Optic este printre probabil cele mai bune clinici oftamologice privată din Arges, suntem recunoscuti si apreciati pe plan international, iar acest succes ne si obliga.

Misiunea noastra este sa dezvoltam clinica Visual Optic si sa o mentinem ca un reper de referinta pentru medicina romaneasca contemporana.

Our Mission

Our Mission

Clinica Oftalmologica VisualOptic a fost infiintata in anul 2009.

Pentru tratamentul afectiunilor oftalmologice si solutionarea nevoilor identificate ale comunitatii deservite de VisualOptic, spitalul nostru are in componenta sa specialisti in urmatoarele domenii: oftalmologieasistenta medicalaoptometrieoptica medicala si montaj,  oferind astfel tuturor  categoriilor de varsta servicii oftalmologice complete precum consultatii, investigatii, interventii laser si interventii chirurgicale folosind aparatura moderna, de ultima generatie, de la producatori de top.

Clientul este prioritar.

Ne dorim să fim permanent la dispoziția dumneavostră și să vă ajutăm prin cele mai competente sfaturi și recomandări pentru orice produs și serviciu destinat vederii dumneavoastră.

Pasiune

Profesionalismul, atitudinea orientată către pacient, promptitudinea și calitatea actului medical sunt valorile după care ne ghidăm.

Calitate

Creșterea calității și complexității produselor și serviciilor VisualOptic, oferirea lor într-un sistem unitar reprezintă scopul activităţii noastre, dorind să devenim un etalon al valorilor şi sigurantei actului medical.

Performanta

Suntem hotărâți să ne evaluăm performanțele ținând cont de cele mai înalte standarde internaționale și depunem eforturi concentrate pentru ridicarea standardelor de calitate pe piața medicală românească.

About Us

Cariere

Vrei sa faci parte
din echipa noastra?

Vezi posturi disponibile.

Sediul Visual Optic.

Vizualizeaza sediul

Obțineți o consultație personală.

Ne vom ocupa de serviciile dvs. cu responsabilitate.

Programeaza consultatie
0770 249 259